Skip to content
Politică

Macovei pune tunurile pe majoritatea parlamentară, după votul privind moţiunea de cenzură. Ce mesaj le-a trimis aleşilor

 

Europarlamentarul Monica Macovei pune tunurile pe majoritatea parlamentară, după votul privind moţiunea de cenzură, formulând acuzaţii virulente la adresa aleşilor.

“Politicienii din jurul lui Ponta le-au spus astăzi românilor din diaspora că jignirile aduse de Ioan Rus nu au fost un accident, ci reprezintă politica Guvernului și a celor care îl susțin. Cum poate Guvernul Ponta să mai susțină că vrea ca românii să se întoarcă acasă când fostul ministru al Transporturilor le spune «foarte direct» că de banii pe care îi câștigă în străinătate «copiii se fac golani acasă și nevasta-sa curvă»? Cum poate Guvernul Ponta să mai susțină că le creează românilor condiții să se întoarcă acasă, când președintele Senatului, partener de guvernare, îi acuză că își vând voturile «pentru o sumă de bani sau pentru un mic şi o bere la o fiestă în străinătate»? Cum poate Guvernul Ponta să mai susțină că este «aliatul diasporei», când însuși Ponta le atrage atenția românilor din străinătate că nu plătesc bani la sistemul social și că ar trebui să contribuie cu 10 euro pe lună?”, transmite Macovei, într-un comunicat remis, vineri, PSnews.ro.

În textul intitulat “Majoritatea parlamentară care susține Guvernul Ponta a dat astăzi (vineri – n.r.) încă o palmă românilor din diaspora”, fostul ministru al Justiţiei susţine că “plăcerea cu care politicienii din majoritatea guvernamentală atacă și jignesc românii din diaspora este dublată de dezinteresul față de respectarea drepturilor electorale ale acestora”.

Monica Macovei califică “refuzul de a vota moțiunea de cenzură care sancționa Guvernul Ponta pentru că nu asigură condiții ca românii din străinătate să poată vota (electronic și prin corespondență)” drept “expresia disprețului pe care guvernanții și majoritatea parlamentară îl au față de români”, conchide documentul citat.

1 comentariu la “Macovei pune tunurile pe majoritatea parlamentară, după votul privind moţiunea de cenzură. Ce mesaj le-a trimis aleşilor

  1. Mai Macovei – M 10 negri mititei, ai n-ai mingea, tragi la poarta ! Crezi ca mai tine mult vrajeala asta cu diaspora, profitand ca aia nu prea stiu ce-ti poate tie capul ??? Totusi, sa stii, pana si procurorii comunisti aveau si ei mandria lor. Nu faceau pe prostii la nesfarsit, ca incepea lumea sa-i creada sinceri. Pana si pentru ei esti atipica !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *