Skip to content
Politică

Macovei, pusă pe mute. Moment penibil din cauza Elenei Udrea

Monica Macovei a fost pusă într-o situație cel puțin penibilă.

Aflată într-o emisiune la postul B1Tv, Monica Macovei vorbea despre Elena Udrea și despre semnele de întrebare cu privire la averea acesteia.

În timp ce fostul ministru al Justiției era în mijlocul unei propoziții, moderatorul emisunii a întrerupt-o pe Monica Macovei, anunțând că Elena Udrea face declarații.

Președintele PMP Elena Udrea participă la un eveniment dedicat susținerii brandurilor românești, unde a declarat că este important ca românii să cumpere produse românești pentru a susține economia.

Momentul a ținut aproximativ zece minute, după care Macovei și-a reluat dialogul cu moderatorul emisiunii, acesta precizând că a fost un moment de publicitate electorală.

Macovei a reacționat, afirmând că aproape jumătate din emisiune „am stat să ne uităm la doamna Udrea”.

„De ce mă invitați aici în studio? Iarăși apelez la solidaritatea femeilor care înțeleg ce înseamnă să fii femeie mai ales în politică. Să mai ai și un blocaj de genul acesta (..) Cu mult amuzament am constatat ce s-a întâmplat, atât”, a încheiat Macovei, când moderatorul emisiunii i-a repetat faptul că a fost un moment de publicitate electorală.

4 comentarii la “Macovei, pusă pe mute. Moment penibil din cauza Elenei Udrea

  1. Pentru serviciile aduse -maretului conducator– doua CINCINALE in PARLAMENTUL EUROPEAN—este suficient–DRAGA TOVARASA — ADIO PDL—ADIO draga de ANI .

  2. Si Udrea si Macovei sustin ca le vor vota femeile , ca ar fii frumos sa fie o femeie la conducere . da ! era frumos , dar femeia care se presupune ca o sa conduca trebuie sa fie capabila ! sa aiba experienta si sa stie sa vorbeasca ! Nu este cazul celor doua doamne care candideaza acum !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *