Skip to content
Politică

Macovei reacționează după ce un grup de colaboratori apropiați au părăsit M10

Europarlamentarul Monica Macovei a transmis, duminică, prin intermediul unui comunicat de presă remis PSnews.ro, că un grup de colaboratori apropiați au decis să părăsească Asociația M10.

Astfel, Macovei a transmis că, deși îi pare rău pentru decizia luată, în orice organizație apar momnte în care unii membri ajung să aibă priorități diferite.

„Un grup de colaboratori apropiați a decis acum câteva zile să părăsească Organizația din București a Asociației M10. Îmi pare rău pentru decizia lor. Au fost alături de mine în focul ultimelor lupte electorale și mi-aș fi dorit să rămânem în continuare împreună. Au fost și rămân oameni buni, de a căror implicare România are nevoie. Le mulțumesc pentru tot ce au făcut!

Însă în orice organizație, fie ea asociație, companie sau instituție, apar inevitabil momente în care unii membri ajung să aibă opinii sau priorități diferite. Când nu mai există altă cale, cel mai important este să ne putem despărți așa cum am colaborat, cu respect și demnitate.

Noi vom continua construcția Asociației si a partidului cu toți cei care rămân alături de noi și cu cei care ni se vor mai alătura. Și sper că la un moment dat să ne regăsim și cu cei plecați acum, în lupta pentru idealurile care ne animă.”, a transmis Monica Macovei.

2 comentarii la “Macovei reacționează după ce un grup de colaboratori apropiați au părăsit M10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *