Skip to content
Politică

Macovei s-a răzgândit: NU își mai face partid. Cum își explică gestul

Prezidențiabilul independent, Monica Macovei, a explicat într-un interviu acordat ziare.com despre planurile sale politice de viitor. Deși a anunțat în repetate rânduri că își va face un partid după acest scrutin prezidențial, Macovei pare să bată în retragere.

Întrebată ce va face cu capitalul politic avut, Macovei a precizat că își va face o asociație.

”Mai intai o asociatie care merge mai repede decat un partid. Un prim obiectiv al asociatiei va fi o initiativa cetateneasca pentru votul prin corespondenta si vot electronic nu numai pentru diaspora, ci pentru toti romanii. Clasa politica nu vrea asta ca sa manevreze votul.

Al doilea obiectiv priveste modificarea legii partidelor, sa putem infiinta un partid cu minimum 3 membri, asa cum e in majoritatea statelor UE. Cu 25 de mii de semnaturi ne apropiem de Rusia.

Sa vedem care e calea cea mai rapida sa facem partid. Daca incepem cu 25 de mii de semnaturi in 18 judete, dupa legea actuala….”, a explciat Macovei pentru ziare.com.

2 comentarii la “Macovei s-a răzgândit: NU își mai face partid. Cum își explică gestul

  1. Eu zic mai intai sa-si faca un control. Apoi sa faca o initiativa legislativa ca toti sefii de partide sa-si faca intai un control psihiatric. Atunci cu siguranta va ramane pe varianta asociatiei, ca partid nu-si mai poate face. In schimb cu limita de trei persoane la partid sunt de acord. Ea cu Pora si cu Neamtu. Partidul Manecilor Lungi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *