Skip to content
Politică

Monica Macovei: ”Sunt prea mulți hrebenciuci”. Ultimul mesaj înainte de alegerile de dumincă

Europarlamentarul Monica Macovei, candidat la alegerile prezidențiale din 2014, a lansat câteva mesaje câtre români, cu 2 zile înainte de alegerile de duminică.

”Alegerile din această duminică sunt pentru Monica Macovei, pentru dreptate și adevăr în justiție, sistem medical, educație sau copție și minciună, despre politicieni bolnav.

Sunt mulți hrebenciuciu, care ne fură pădurile, ne fură viața. Românii au de ales duminică între hoție și proiectul Macovei. Voi fi președintele oamenilor, nu al combinațiilor. Sunt mulți oameni, în această țară, care trebuie să aibă puterea în mâna lor.

A vă duce la vot înseamnă 7 minute, 7 minute ca să scapați de sărăcie. Haideți să votăm ca să nu mai fim săraci!”, a precizat Monica Macovei vineri,

5 comentarii la “Monica Macovei: ”Sunt prea mulți hrebenciuci”. Ultimul mesaj înainte de alegerile de dumincă

  1. stati linistita cu genul asta de declaratii care denota disperarea dumneavoastra sunteti prea jos in sondaje ca sa fiti bagata in seama

  2. Corecta atitudinea dnei MM relativa la coruptie si corupti.Dar in rest,nimic.A sustinut ca partidele care au nu stiu cati condamnati printre membrii lor ar trebui desfiintate.Aici e absolut pe dinafara.Desfiintarea se pronunta de CCR,dar nu oricand,ci doar in cazul in care ele sunt anticonstitutionale ,respectiv cand,prin programele lor ele incalca prev.art.8 din Constituitie(cf.carora trebuie sa respecte suverantatea nationala,integritatea teritoriala,ordinea de drept si principiile democratiei).Atat.Daca au niste membrii de o calitate penala extinsa,cu siguranta isi vor pierde electoratul,iar daca nu,asta e vointa acestuia,buna sau rea.A mai sustinut alta bazaconie,vorba lui Nicolae Iorga,la vremea sa,cand s-a atribuit actualului Rege Mihai,pe atunci,minor,titulatura de Voievod de Alba Iulia.Revenind,dna. MM a mai propus sa se infiinteze partide politice chiar cu cativa membri.Nu erau de ajuns cele actuale,nici sutele de ONG-uri,asociatii,ligi etc.Rog pe oricine a luat cunostinta de asemenea proiect sa isi spuna parerea.Asta ne lipseste noua acum ?Cu asemenea”programe”,ca si cele de tip dizolvarea sau chiar desfiintarea Parlamentului,anularea privatizarilor ilegale,constatate nu se stie de cine,in pofida prev.constitutionale relative la dreptul de proprietate cum sa nu intelegi pe atatia oameni aflati in fata buletinului de vot ?Eu cred ca,pana la urma,bunul simt al poporului nostru va sti sa opteze cum se cuvine,intre ceilalti candidati responsabili aflati in competitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *