Skip to content
Politică

Macovei, Udrea, Meleșcanu și Tăriceanu alături de Iohannis? Apelul ACL

Candidatul ACL Klaus Iohannis pare să știe că turul al doilea al alegerilor prezidențiale va fi mult mai dificil decât și-a imaginat.

Motiv pentru care membrii ACL au trecut deja să cheme alături de ei electoratele prezidențiabililor care nu au reușit să intre în turul doi, precum: Monica Macovei, Călin Popescu Tăriceanu, Elena Udrea sau Teodor Meleșcanu.

Iată mesajul transmis de prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu:

„Bătălia continuă! Nimic nu e câştigat, nimic nu e pierdut până in ultima clipă a competiţei. Chem pe toţi suporterii mei să continue lupta pentru candidatura lui Klaus Iohannis. Chem votanţii Monicăi Macovei, Elenei Udrea, ai lui Teodor Meleşcanu si Călin Popescu Tăriceanu să se alăture lui Klaus Iohannis. Chem pe toţi candidaţii de dreapta să sprijine public pe Klaus Iohannis! Ponta e un pericol, Ponta trebuie oprit!”, a scris Cătălin Predoiu pe pegina sa de Facebook.

Biroul Electoral Central (BEC) a anuntat luni dimineata, la ora 11.00, rezultatele înregistrate duminică la urne, dupa centralizarea voturilor 18527 din secțiile de vot, adică 98,3% din totalul acestora.

Potrivit purtătorului de cuvânt al BEC, Marian Muhuleț, la ora 11.00, cifrele sunt următoarele:

VICTOR PONTA- 40,33%

KLAUS IOHANNIS – 30,44%

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU – 5,40%

ELENA UDREA – 5,18%

KELEMEN HUNOR – 3,50%

MONICA MACOVEI – 4,46%

6 comentarii la “Macovei, Udrea, Meleșcanu și Tăriceanu alături de Iohannis? Apelul ACL

  1. electoratul lui Tăriceanu!Ce rușine națională este acest Iohannis! Dup că l-a dat afară din PNIL pe Tăriceanu, președintele PNL și prim ministru al acestui partyid, după ce spunea în iunie 2014 că Tăriceanu ” a ars podul către PNL și el și susținătorii lui sunt niște frustrați”, după ce l-a dat afară din PNL pe Crin Antonescu, președintele PNL, vine acum ca un cerșetor scârbos și apelează la ei! TICĂLOS ca și PDL-iștii săi. Liberalii NU l-au votat și NU-l vor vota!

  2. Pe Melescanu si mai ales pe Tariceanu i-ati pierdut deja. Adica 6,5%. Pierduti sunt si Vadim si Diaconescu, adica inca 7 %. Plus cei sub 1-2 %, mai putin W. Branza, si ceva de la K. Hunor, s-ar aduna in jur de 56-57 %. La cine mai face asta apel ? Plus ca Iohannis a zis ca el nu se coboara sa negocieze cu nimeni. Bine, el nu, dar pe cei de langa el ii pune sa faca asta. Sa fie disperarea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *