Skip to content
Politică

Macovei, un nou atac la Ponta: Ar trebui cercetat

Candidatul independent la alegerile prezidențiale Monica Macovei susține că premierul Victor Ponta ar trebui să fie cercetat pentru „obstrucționarea Justiției” privind dosarul Lukoil.

„Ponta ar trebui să fie cercetat pentru obstrucționarea Justiției. Există această infracțiune. De data aceasta mă refer la o infracțiune din Codul penal. Să vedem unde am ajuns și ce se întâmplă cu PSD-ul la putere. (…) Și dacă domnului Nițu nu i-a trecut prin cap sau altui procuror, poate ar trebui acum să se sesizeze din oficiu, să înceapă cercetările pentru Victor Ponta. O să îi trimit și o scrisoare”, a declarat Macovei sâmbătă seară, la postul B1 TV.

În opinia sa, declarația premierului privind sechestrul impus pe bunurile companiei Lukoil, ale ambasadorului Federației Ruse și vicepreședintelui Lukoil”sunt legate”.

„Au pus sechestru, ceea ce e conform legii. Ponta a intervenit și (…) a fost nemulțumit de acest sechestru. (…) Din păcate, s-a ridicat imediat parțial sechestrul de pe unele bunuri. Sigur că (această situație — n.r.) poate ascunde (alte aspecte — n.r.). Ponta atacă procurorii pentru sechestru, ambasadorul Rusiei intervine în anchetă și le spune să țină seamă de relațiile româno-ruse și vicepreședintele Lukoil spune că dacă nu se ridică tot sechestrul, pleacă. Toate astea sunt legate. În plus, domnul Nițu știm că este prieten vechi cu Ponta și prieten de facultate”, a afirmat Macovei.

5 comentarii la “Macovei, un nou atac la Ponta: Ar trebui cercetat

  1. Doamna Macovei va fileaza o lampa. Ponta nu a spus un cuvant despre sechestru si ridicarea lui, iar procurorii au facut o prostie cat casa cand au pus sec hestru. Nu suntem pe vremea lui Robespierre si Danton, cand vinovat-nevinovat, capul trebuie taiat. Procurorii si justitia nu sunt stat in stat, ci apartin Romaniei si au salarii platite si din impozitele salariatilor de la Lukoil, deci trebuiau sa puna sechestru fara a afecta productia. Da ai mai spsu tu sa fie anchetat Bradisteanu si procurorii s-au executat. Intre timp Bradisteanu a fost achitat. Platesti mata costurile cu anchetarea si judecarea lui Bradisteanu? Ar trebui sa fii data in judecata pentru denunt calomnios. Esti paranoica cucoana si spui numai prostii. Bine au facut procurorii ca si-au revenit si au inteles ca nu exsita justitie in abstract,ca trebuie sa tina cont si de interesele Romaniei. In creierul tau de procuror comunist, nu vezi decat puscariii si zabrele. pentru adversarii tai. prima care ar trebui sa fie judecata esti chiar mata pentru afectarea intereselor Romaniei. Pana si base s-a dezis de tine.

  2. Subscriu la comentariul Provincialului,cu unele adaugiri.Simple.Cum vede aceasta creatura indeplinirea exemplara a atributiilor prezidentiale : politica externa,politica de aparare,functia de mediere,in afara de ura si minciuna – principallele ei linii de conduita – vezi mizeriile debitate in PE – tinuta impecabila,din care nu putem omite chestia cu casa parintilor obtinuta,contrar practicii CEDO,tocmai cand era ministresa la justitie,niste nevinovate mandate de arestare,semnate in alb.Din fericire nu vad cum ar putea trece de 5%,dar atunci de ce atata publicitate ?Cred ca nu exagerez daca sustin ca nu exista alt candidat mai lipsit de orice chemare pentru functia suprema in stat.

  3. CE MULT NE-AI LIPSIT—-stimate procuror comunist ! Tipetele isterice cu numirea magistratilor in perioada ADRIAN NASTASE . Cu CHEILE in buzunar ca ministru al justitiei ai ras tot ai creat SISTEMUL–NASULUI IN SUFLET cu tot cu IMUNITATI ..Acum vrei referendum sa se ridice TOT . Aerul tare de la mersul cu motocicleta , vajaiala in jurul PALATULUI COTROCENI in spatele lui A PORA si TULBURELUL dauneaza grav .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *