Skip to content
Politică

Macron împarte cărțile pentru putere. Numire controversată într-o funcție-cheie

lunion.fr

Emmanuel Macron, noul președinte al Franței a început să își consolideze echipa ce îl va ajuta să își pună în aplicare planurile ce vizează dezvoltarea Franței.

Astfel, Macron a numit-o pe Laura Flessel, dublă campioană olimpică de scrimă în funcția de ministru al Sporturilor, în guvernului lui  Edouard Philippe, informează cotidianul L’Equipe și citat de Antena3.

Kaura Flessel-Colovic are la purtător numeroase premii, a fost dublă campioană la scrimă,  specialistă la spadă, Laura Flessel-Colovic, de cinci ori medaliată la Jocuri, de şase ori campioană mondială şi o dată europeană.

Calificată pentru a 5-a oară la Jocuri, în 2012 la Londra, ea a fost purtătoarea de drapel a echipei Franţei la ceremonia de deschidere din 27 iulie şi la cea de închidere din 12 august. Supranumită „viespea” pentru modul specific în care îşi ataca adversarele la picior, ea este cea mai decorată scrimeră franceză.

Laura Flessel, născută pe 6 noiembrie 1971 în Guadelupa, la Pointe-a-Pitre, s-a retras din activitatea competiţională în 2012, după Jocurile Olimpice.

În 2002, cu două zile înainte de Mondiale, aceasta a mărturisit că  a fost testată pozitiv în cadrul unul control antidoping.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *