Skip to content
Politică

Macronia, Mehedinți. Turiștii s-au bucurat de un moment inedit, dedicat Centenarului

VideoBlocks.com

Fluviul Dunărea a fost scăldat în luminile tricolorului, vineri seară, iar chipul lui Decebal, sculptat în stâncă, la Mraconia, pe Clisura Dunării, a fost iluminat pe timp de noapte.

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri seara, al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Dunărea a fost scăldată în luminile tricolorului care au fost proiectate pe pasajul Mraconia, iar Chipul lui Decebal sculptat în stâncă a fost pus în valoare prin proiecţia unor lumini, în cel mai reprezentativ punct turistic din judeţul Mehedinţi, la Mraconia, pe Clisura Dunării.

Momentul a fost organizat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, cu sprijinul Consiliului Judeţean Mehedinţi.

Am încercat astfel, să oferim turiştilor, o privelişte simbolică pentru Centenarul Marii Uniri care i-a unit pe români la Statuia Regelui Decebal, în această seară. Mesajul de unitate pe care ne-am propus să îl transmitem prin acest demers a fost primit cu căldură de cei care au venit special pe Clisura Dunării, special pentru acest moment, ori s-au oprit din drum să admire cele două două obiective turistice”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, citat de news.ro

Liderul CJ Mehedinţi a mai anunţat că se doreşte ca pe viitor cele două obiective, pasajul Mraconia şi statuia lui Decebal, să fie iluminate în permanenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *