Skip to content
Politică

MAE, anunț de ULTIMĂ ORĂ privind organizarea alegerilor parlamentare

www.cugetliber.ro

Ministerul de Externe a făcut anunțul potrivit căruia plicurile celor care voteaza prin corespondenta trebuie sa ajunga la biroul electoral dedicat pana la sfarsitul zilei de 8 decembrie.

„Daca votezi din strainatate prin corespondenta la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 trebuie sa expediezi plicul – care contine certificatul de alegator completat, semnat si datat si buletinul de vot – cu suficient timp inaintea datei votarii, pentru a asigura livrarea acestuia pana la data de 8 decembrie 2016, ora 24.00 – ora Romaniei, la sediul Biroului electoral pentru votul prin corespondenta”, precizeaza MAE, potrivit Hotnews.ro

Plicurile livrate dupa 8 decembrie vor fi anulate, fara a mai fi desigilate. Plicul poate fi depus la orice oficiu postal sau in orice cutie postala, iar expedierea acestuia este gratuita. Plicul poate fi depus si la operatorii de curierat, dar pe cheltuiala alegatorului.

 

Biroul electoral pentru votul prin corespondenta va desigila plicurile cu voturi la data de 11 decembrie 2016, dupa ora 21.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *