Skip to content
Alegeri

MAE: Cea de-a treia zi a votului în străinătate pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale continuă în 816 secţii de votare din Asia, Europa, Africa şi America

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) transmite că a treia zi a votului în străinătate pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale continuă în 816 secţii de votare din Asia, Europa, Africa şi America. Până la ora 17.00, peste 734.000 de cetăţeni români au votat la secţiile de votare din străinătate, potrivit news.ro.

Potrivit MAE, cea de-a treia zi a votului în străinătate pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale continuă în 816 secţii de votare din Asia, Europa, Africa şi America. La ora 17.00 (ora României) 734.749 de cetăţeni români îşi exercitaseră dreptul de vot la secţiile de votare, depăşind cu 84.590 numărul total al alegătorilor din primul tur.

Alegerile pentru preşedintele României s-au încheiat în: Australia, China, Filipine, India, Japonia, Kazahstan, Malaysia, Noua Zeelandă, Republica Indonezia, Republica Coreea, Republica Populară Democrată Coreeană, Regatul Thailandei, Republica Singapore, Sri Lanka şi Vietnam, arată MAE.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români aflaţi în străinătate pe durata alegerilor prezidenţiale să acceseze harta interactivă a secţiilor de votare pe site-ul oficial al MAE pentru identificarea unor secţii de votare alternative, în cazul în care cea mai apropiată secţie de votare înregistrează un flux ridicat de alegători: http://www.mae.ro/maps/4083.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *