MAE – Restricţii de circulaţie în Atena în contextul protestelor fermierilor

Sursa foto: MAE

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau care intenţionează să călătorească în Grecia că fermierii au anunţat un protest cu participare masivă, care va avea loc marţi, în centrul capitalei Atena.

”Poliţia locală a anunţat măsuri speciale pentru asigurarea circulaţiei rutiere, măsuri care vor include, printre altele, escortarea tractoarelor care se îndreptă către capitala elenă pe diferite rute, precum şi suspendarea temporară a circulaţiei pe străzile adiacente punctelor de întâlnire, respectiv Piaţa Omonia şi Piaţa Syntagma”, precizează MAE.

Cetăţenii români sunt sfătuiţi să respecte recomandările autorităţilor locale şi să urmărească informaţiile actualizate privind eventualele restricţii de circulaţie, consultând pagina oficială de Internet a poliţiei rutiere elene https://www.astynomia.gr/?lang=en.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena +302106714035 şi Consulatului General al României de la Salonic +302310340088.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: