Skip to content
Societate

Magazinele Enel din Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise luni, 20 iulie

Enel

Magazinele Enel din municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise luni, 20 iulie, zi desemnată la nivel naţional ca Ziua Energeticianului, a anunţat joi compania.

În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona după programul obişnuit. De luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 9 la ora 17 în municipiul Bucureşti şi de la ora 8 la ora 16 în judeţele Ilfov şi Giurgiu„, se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, cea mai mare parte a operaţiunilor pot fi realizate telefonic sau prin canale digitale şi nu necesită deplasarea în magazinele Enel. Totodată, reprezentanţii Enel recomandă clienţilor să folosească în continuare opţiunile digitale de comunicare, de primire şi de plată a facturii, precum şi contractarea online.

Astfel, clienţii au la dispoziţie două variante simple pentru a primi factura electronică, imediat ce a fost emisă: pe mail sau prin sms, sau pot opta pentru descărcarea copiei facturii.

Pentru a evita riscurile asociate unui drum la magazin sau la diverse puncte de plată, clienţii pot alege să utilizeze aplicaţia MyEnel, care poate fi activată cu uşurinţă fie online, pe my.enel.ro, fie prin descărcarea aplicaţiei pentru telefonul mobil în mod gratuit, de pe App Store sau Google Play.

Prin intermediul MyEnel, clienţii pot primi şi plăti facturile de energie electrică sau gaze naturale, îşi pot înregistra indexul sau verifica balanţa de plată. În cazul în care clienţii doresc în continuare să efectueze plata în numerar, este recomandată utilizarea automatelor de plată de tip self-pay, amplasate în reţelele de magazine Profi, Auchan, Mega Image, Carrefour, Kaufland, precum şi în magazinele alimentare. Alte variante pentru achitarea facturii mai sunt: ATM-uri (bancomate), debit direct, internet sau transfer bancar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *