Magistraţii au dat în judecată Ministerul Justiţiei, în peste 22.800 de dosare care vizează drepturi salariale

Ministerul Justiției
Sursa foto: X

Ministerul Justiţiei a fost chemat în instanţă, în perioada 2008 – 2022, în peste 22..800 de dosare înaintate de magistraţi şi care vizau diferite drepturi salariale. Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a precizat, joi seară, că ministerul pierde majoritatea acestora procese.

Din ianuarie 2008 până la sfârşitul anului 2022, Ministerul Justiţiei a fost în calitate de pârât în dosare cu magistraţi, adică magistraţi care şi-au cerut drepturile salariale în justiţia românească, judecându-se cu Ministerul Justiţiei”, a anunţat, joi seară, la Digi 24, Alina Gorghiu.

Aceasta a precizat că sunt peste 22.800 de acţiuni în care Ministerul Justiţiei a fost chemat în judecată în calitate de pârât.

Le pierdem pe majoritatea”, a afirmat Gorghiu, citată de news.ro.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL