Skip to content
Politică

Magistrații au hotărât: Mircea Băsescu rămâne în închisoare!

informatiazilei.ro

Mircea Băsescu, fratele președintelui PMP, rămâne în continuare în închisoare. Anunțul vine în urma hotărârii Tribunalului Constanța de a accepta contestația procurorilor DNA cu privire la decizia de eliberare condiționată.

Amintim că în urmă cu nu mai mult de trei săptămâni Judecătoria Medgidia decidea punerea în libertate a lui Mircea Băsescu. Nefiind însă vorba despre o decizie definitivă, procurorii DNA au contestat-o, motiv pentru care, după mai multe ore de deliberări s-a hotărât miercuri ca Mircea Băsescu să revină în instanță pe 1 februarie, potrivit stirileprotv.ro.

Acuzațiile ce i se aduc fratelui fostului președinte fac referire la o mită în valoare de 250 de mii de euro, bani pe care i-ar fi primit pentru a interveni în eliberarea din închisoare a fiului  cunoscutului Bercea Mondial. Condamnat pentru trafic de influență, Mircea Băsescu a primit peste 60 de ani de închisoare, pedeapsă ce i s-a redus la o treime. Ulterior, acesta a stat sub arest la domiciliu și control judiciar timp de un an de zile iar în iunie 2016 a fost transferat în penitenciarul de la Poarta Albă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *