PSnews

Recent

Mahala incredibilă în plen! Șerban Nicolae, atac grosolan la o deputată USR (VIDEO)

puterea.ro + reporteris.ro

A fost mahala incredibilă miercuri după-amiază în plenul reunit al Parlamentului! Senatorul PSD Șerban Nicolae a avut un atac grosolan la o deputată USR.

S-a întâmplat în timpul dezbaterii pe tema legilor justiției, când deputatul USR de Iași Cosette Chichirău a făcut o transmisiune în direct pe Facebook din timpul votului.

La un moment dat, Chichirău s-a dus să-l filmeze pe liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae, pe care l-a calificat drept „penal” și „șofer penal”, pentru că acum câțiva ani l-a condus cu mașina pe fostul senator social-democrat Cătălin Voicu. La rândul lui, Nicolae a numit-o „proastă” pe Chichirău și i-a transmis: „Penală este mama care v-a făcut așa nesimțită”, scrie B1.ro.

„Cum sunt eu penal, ce am furat eu? Penală este mama care v-a făcut așa nesimțită! Dumneata nu ai nicio meserie, nu-ți este rușine să primești banii ăștia nemunciți? Leafa mărită îți place, nu?

Nu vă hliziți fasolea așa la mine! Vă rog frumos, nu mai râdeți, că este o imagine dezolantă! Căutați un coleg alfabetizat, care a terminat două clase și să vă scrie o plângere penală la adresa mea, să vedeți ce am furat eu!

Dumneavoastră sunteți atât de proastă! CV-ul este în poze? Sunteţi atât de proastă, încât e incredibil ce spuneţi. Demonstraţi că am fost eu şofer. Aveţi o poză? Poza e CV? Eu am o poză în care dvs faceţi sex anal. Ce să facem?” s-a dezlănțuit Șerban Nicolae.

Puteți viziona tot scandalul de la minutul 0:44:25.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gabriela

    7 decembrie 2017, 11:52 la 11:52

    Incitarile grosolane ale lui cosette nu trebuie si ele comentate, cumva? Este interzis? Nu iese fum fara foc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi