Skip to content
Politică

Mahala incredibilă în plen! Șerban Nicolae, atac grosolan la o deputată USR (VIDEO)

puterea.ro + reporteris.ro

A fost mahala incredibilă miercuri după-amiază în plenul reunit al Parlamentului! Senatorul PSD Șerban Nicolae a avut un atac grosolan la o deputată USR.

S-a întâmplat în timpul dezbaterii pe tema legilor justiției, când deputatul USR de Iași Cosette Chichirău a făcut o transmisiune în direct pe Facebook din timpul votului.

La un moment dat, Chichirău s-a dus să-l filmeze pe liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae, pe care l-a calificat drept „penal” și „șofer penal”, pentru că acum câțiva ani l-a condus cu mașina pe fostul senator social-democrat Cătălin Voicu. La rândul lui, Nicolae a numit-o „proastă” pe Chichirău și i-a transmis: „Penală este mama care v-a făcut așa nesimțită”, scrie B1.ro.

„Cum sunt eu penal, ce am furat eu? Penală este mama care v-a făcut așa nesimțită! Dumneata nu ai nicio meserie, nu-ți este rușine să primești banii ăștia nemunciți? Leafa mărită îți place, nu?

Nu vă hliziți fasolea așa la mine! Vă rog frumos, nu mai râdeți, că este o imagine dezolantă! Căutați un coleg alfabetizat, care a terminat două clase și să vă scrie o plângere penală la adresa mea, să vedeți ce am furat eu!

Dumneavoastră sunteți atât de proastă! CV-ul este în poze? Sunteţi atât de proastă, încât e incredibil ce spuneţi. Demonstraţi că am fost eu şofer. Aveţi o poză? Poza e CV? Eu am o poză în care dvs faceţi sex anal. Ce să facem?” s-a dezlănțuit Șerban Nicolae.

Puteți viziona tot scandalul de la minutul 0:44:25.

LEGEA MAGISTRAȚILOR – ABUZ

Publicată de Cosette Chichirău pe Miercuri, 6 Decembrie 2017

1 comentariu la “Mahala incredibilă în plen! Șerban Nicolae, atac grosolan la o deputată USR (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *