Skip to content
Politică Video

Mai are TAROM vreo şansă de salvare? Explicaţiile ministrului Transporturilor / EXCLUSIV (VIDEO)

Mai are compania naţională aeriană TAROM vreo şansă de salvare? Explicaţiile noului ministru al Transporturilor, Dan Costescu.

Demnitarul a oferit, vineri, un interviu în exclusivitate pentru PSnews.ro, în care a vorbit despre principalele probleme pe care le-a găsit, la preluarea mandatului, în minister şi în companiile subordonate.

Dan Bucura: Pentru compania TAROM, un alt brand românesc, ce viitor vedeți? Ce șansă?

Dan Costescu: Am început și aici analiza pe companie. Ați observat că măsurile luate la CNADNR au venit mai târziu decât s-au solicitat. Oamenii au solicitat măsuri imediate. Mi-am rezervat timpul de a face o analiză serioasă acolo, dar nu prea lungă, pentru că erau probleme care ardeau. TAROM este în situație asemănătoare, cu probleme deja cunoscute, și avem o analiză în desfășurare acolo, după care va trebui să mișcăm și să luăm niște măsuri în zona TAROM-ului.

2 comentarii la “Mai are TAROM vreo şansă de salvare? Explicaţiile ministrului Transporturilor / EXCLUSIV (VIDEO)

  1. L-ati pus manager pe marele specialist belgian. Nu era clar de la inceput ca ala nu avea decit doua ginduri: sa-si umple buzunarele proprii si sa bage in faliment TAROM pentru ca celelalte companii din vest sa mai scape de un concurent.Sa raspunda si cei care l-a numit pe desteptul ala.Ca si cind manageri romani capabili n-ar mai fi. Probabil ca ,la fel, cum nu mai avem aproape nimic din industria romana,la fel tebuie sa nu mai avem o companie aero romaneasca.Rusinos si tradator.Cozi de topor. Astea sint subiect pentru DNA.

  2. Absolut corecta observatia dvs. Maria. Interesant este insa cum rezisat „rezerva de cadre” a celor ce controleaza cele mai felurite activitati economice ale Romaniei, reusind mereu si mereu, lovituri maiestre, subtile si cu un „randament negativ”, absolut remarcabil. Ce se urmareste prin aceasta, ramane inca un mister.
    Daca Danemarca isi determinase anume aspecte ale „putreziciunii” morale , inca de acum mai bine de 500 de ani, ne putem imagina cat ne mai trebuie noua daca abia cum le observam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *