Skip to content
Politică

Mai demisionează ministrul Culturii? Șuteu spune ce a vorbit cu Cioloș

epochtimes-romania.com

Mai demisionează ministrul Culturii, Corina Șuteu? Guvernantul a dezvăluit, joi după-amiază, ce a vorbit cu premierul Dacian Cioloș, care a chemat-o la discuții la Palatul Victoria astăzi, în jurul prânzului.

CITIȚI ȘI: Cioloș, discuții cu ministrul Culturii după zvonurile demisiei

Șuteu a publicat pe Facebook un mesaj în care nu menționează nimic despre eventuala sa demisie, în ciuda speculațiilor apărute în presă.

„Discuția pe care am avut-o astăzi cu prim-ministrul Dacian Cioloș a fost esențială pentru a clarifica modul în care Ministerul Culturii – România participă proactiv și este integrat în strategiile generale ale Guvernului. De asemenea, discuția a evocat prioritățile în domeniul culturii pe care e necesar ca Guvernul să le susțină în mod activ și care corespund unor angajamente de lung termen luate în favoarea sistemului cultural. Nu în ultimul rând, s-au discutat detalii despre achiziția și amplasarea „Cumințeniei Pământului”. Am considerat întotdeauna că exprimarea cât mai directă a punctelor de vedere argumentate oferă cel mai just cadru pentru o bună guvernanță. Acesta este și punctul de vedere al prim-ministrului Dacian Cioloş”, a scris tehnocrata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *