Skip to content
Politică

Mai există PRM? A murit Vadim, a murit şi limba română EXCLUSIV (FOTO)

Mai există Partidul România Mare? A murit Corneliu Vadim Tudor (fondatorul PRM), a murit şi limba română.

Redacţia PSnews.ro vă prezintă, mai jos, două fotografii de la şedinţa ţinută, marţi, de către PRM în Ploieşti. (Da, şi pe noi ne-a surprins că mai există acest partid, după ce s-a dus cel care, în România, a ridicat invectiva la rang de artă.)

În prima poză, aparent, nu este nimic neobişnuit. Totuşi, dacă ne uităm cu atenţie, îl vedem (al doilea din stânga) pe candidatul PRM la Primăria Ploieşti. Este vorba despre Iulian Teodorescu, cel care a devenit primar interimar al municipiului după arestarea PSD-istului Iulian Bădescu într-unul dintre numeroasele dosare prin care DNA a dinamitat, recent, judeţul Prahova.

Teodorescu este un personaj interesant: liberal convins, el a făcut parte mulţi ani de zile din PNL, partid pe care l-a părăsit pentru ALDE. Totuşi, în decembrie, din cauză că a fost mazilit de către consilieri din funcţia de primar (din cauza activităţii defectuoase), politicianul a fost dat afară şi din ALDE. Săptămâna trecută, traseistul Iulian Teodorescu i-a lăsat pe mulţi cu gura căscată, după ce s-a înscris în PRM.

PRM Teodorescu

Iar acum, ajungem la cireaşa de pe tort:

PRM virgula

Poate că v-a sărit în ochi domnul care seamănă, din acest unghi, cu preşedintele Klaus Iohannis. Este Alexandru Neacşu, preşedintele PRM Prahova. Dar nu pe acesta voim să insistăm. Ia priviţi mai sus cum stă virgula între subiect şi predicat: „Oamenii noi, suntem noi!”

Corneliu Vadim Tudor, oricât de scandalagiu a fost, nu dădea rateuri în ceea ce priveşte cultura şi, mai ales, limba română. Odată cu el, a pierit – se vede – şi orice urmă de grijă pentru cuvântul scris. Din noiembrie, urmaşul lui Vadim Tudor în calitate de preşedinte al PRM este generalul în rezervă Emil Străinu. Ofiţerul a devenit cunoscut datorită neobişnuitelor lui cărţi despre războaie neconvenţionale (psihotronic, geofizic etc.). Ne gândim că e bine să te preocupe şi astfel de teme exotice, dar poate ar fi bine să nu uiţi nici de limba în care te exprimi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *