Skip to content
Politică

MAI extinde căutările planorului în Munții Baiului și vor participa 1.350 de persoane

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a extins căutările planorului dispărut de 4 zile și de salvare a pilotului în Munții Baiului, iar la aceste operațiuni vor participa 1.350 de persoane.

Raed Arafat, secretarul de stat în MAI, a declarat că este cea mai mare operațiune de salvare desfășurată până în prezent, informează b1.ro.

 „Începând cu astăzi, a fost pornită căutarea terestră dar numai în zonele împădurite din traiectele pe care le practica pilotul: Harghita, Covasna, Bacău și unde acum avem echipe care caută in zona respectivă, la dreapta și la stânga zonelor care au fost puse pe hartă.

Aviația a periat ieri totul în aceste zone. Bucățile de plastic în zona Prahovei nu se confirmă. În zona Munții Baiului avem peset 100 de persoane care caută în ambele părți. Aviația continuă astăzi să activeze în anumite zone, în zonele Prahova și Argeș.

Am avut și un anunț fals. Intenționat, cineva a confirmat că a găsit avionul într-o zonă apropiată Predealului,  am verificat, persoana a negat că a sunat. Din păcate, este cartelă prepay, ne-a consumat timp, resurse, oameni”, a declarat Arafat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *