Skip to content
Politică

MAI face anunţul: 150 de evenimente publice de Revelion în România

Pentru perioada Revelionului au fost anunțate, până în prezent, 150 de evenimente publice, a afirmat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar de poliție Monica Dajbog, potrivit romaniatv.net.

„Având în vedere că săptămâna viitoare este Revelionul, efectivele MAI vor asigura măsurile de ordine publică la cele aproximativ 150 de evenimente publice confirmate până în prezent în întreaga țară: concerte, spectacole și alte manifestări de acest gen, pentru ca fiecare dintre participanți să se poată bucura în siguranță de acest sfârșit de an”, a precizat ea, într-o declarație de presă susținută la sediul MAI.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne a declarat că, în ultima săptămână, echipajele Jandarmeriei au menținut ordinea publică la peste 870 de manifestări publice și au executat misiuni de pază și protecție la aproximativ 9.500 de obiective.

Ea le-a recomandat conducătorilor auto să se intereseze din timp cu privire la condițiile de trafic și să conducă prudent, respectând limitele de viteză.

Monica Dajbog a anunțat că Centrul Infotrafic al Poliției Române va transmite periodic informări cu privire la situația traficului rutier din țară și recomandări preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *