MAI: În ziua alegerilor au fost sesizate 1.578 de contravenţii sau posibile infracţiuni legate de procesul electoral

Sursa foto: mai.gov.ro

Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au anunţat, luni, că în ziua alegerilor au fost sesizate 1.578 de contravenţii sau posibile infracţiuni legate de procesul electoral, din care aproape 40 la sută nu s-au confirmat, până în prezent. Raportat la alegerile europarlamentare şi locale anterioare şi la aceeaşi perioadă, numărul de sesizări este în scădere cu 3,2%, a arătat sursa citată.

”În urma analizei realizate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne cu privire la modul de îndeplinire a misiunilor desfăşurate în contextul alegerilor europarlamentare şi locale, vă pot confirma că atât în timpul orelor de votare, cât şi pe parcursul nopţii, după închiderea secţiilor de vot, a fost menţinut acelaşi climat normal de siguranţă şi legalitate care a caracterizat întreaga perioadă electorală, fără să fie înregistrate incidente grave pe zona de ordine publică”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.
Potrivit sursei citate, în ziua alegerilor au fost sesizate 1.578 de contravenţii sau posibile infracţiuni legate de procesul electoral.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: