Skip to content
Politică

Mai mare rușinea. Gafă de proporții a secretarului adjunct al Apărării al SUA în privința României

Gafă a secretarului adjunct al Apărării al SUA. Ce a spus despre Bucureşti
Secretarul adjunct al Apărării Statelor Unite, Robert O.Work, a confundat Bucureştiul cu Budapesta, în discursul său de la inaugurarea scutului de la Deveselu, el afirmând că „seara trecută a petrecut un anume timp în Budapesta”.

„Este o reală plăcere să fiu aici, e prima mea vizită în România. Mi-aş fi dorit să stau mai mult în această ţară frumoasă. Am petrecut ceva timp aseară, la Budapesta şi în împrejurimi. Este cu adevarat uimitor, sunt locuri minunate”, a spus Robert O. Work la începutul discursului susţinut, joi, la Deveselu.

Scutul de la Deveselu a fost inaugurat joi, la ceremonie participând premierul Dacian Cioloş, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, ministrul Apărării, Mihnea Motoc, dar şi secretarul adjunct al Apărării SUA, Robert O. Work.

Participarea României la dezvoltarea componentei europene a sistemului american de apărare antirachetă a fost decisă de Consiliul Suprem de Apărare a Ţării la 4 februarie 2010, informeaza gandul.info.

1 comentariu la “Mai mare rușinea. Gafă de proporții a secretarului adjunct al Apărării al SUA în privința României

  1. Probabil ca este la fel de priceput la aparare cum este si la geografie. Oricum, geografia, intre altele, nu este punctul forte al americaniolor. Ba dimpotriva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *