Skip to content
Politică

Mai multe curse aeriene sunt întârziate sau anulate pe Aeroportul Cluj

Patru curse aeriene interne şi externe operate, miercuri, pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj înregistrează întârzieri sau au fost anulate din cauza ceţii.

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj au declarat, miercuri că au fost afectate de ceaţă zborurile spre şi dinspre Bucureşti şi Viena, informează digi24.ro.

Astfel, înregistrează întârzieri cursele Tarom de la Bucureşti care urmau să aterizeze la Cluj la ora 8.40, respectiv 9.10, în timp ce zborul de la Viena care trebuia să ajungă la Cluj la ora 13.20 a fost anulat.

Totodată, este întârziată cursa spre Bucureşti, care trebuia să decoleze de la Cluj la ora 9.35. Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, condiţiile meteo sunt “în curs de îmbunătăţire”.

Următoarele curse operate pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj sunt cele care ar trebui să ajungă de la Munchen (11.45) şi Beauvais (12.00), şi care ar trebui să decoleze la ora 12.45 spre Dortmund şi la ora 13.00 spre Munchen.

Marţi, cinci curse aeriene interne şi externe operate pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj au înregistrat întârzieri sau au fost anulate din cauza ceţii, iar în urmă cu opt zile patru curse aeriene interne şi externe au avut întârzieri din cauza ceţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *