Skip to content
Externe

Mai multe persoane au fost împuşcate într-un centru comercial din Copenhaga

Twitter

Mai multe persoane au fost împuşcate duminică seară într-un mare centru comercial din Copenhaga, a anunţat poliţia daneză, informează AFP şi Reuters.

Importante întăriri ale poliţiei au fost desfăşurate lângă galeria comercială Fields din cartierul Amager, situat între centrul oraşului şi aeroportul capitalei, a precizat poliţia capitalei daneze pe Twitter.

Suntem la faţa locului, au fost trase focuri de armă şi mai multe persoane au fost împuşcate„, a anunţat poliţia.

La scurt timp, poliţia din Copenhaga a anunţat că o persoană a fost arestată în legătură cu atacul din centrul comercial. „O persoană a fost arestată în legătură cu atacul armat din centrul comercial Fields. Nu avem deocamdată posibilitatea de a spune mai mult despre identitatea acestei persoane„, a adăugat poliţia pe Twitter, potrivit Agerpres.

Atunci când au fost auzite primele focuri de armă, mai mult de o sută de persoane s-au repezit să iasă din centrul comercial, potrivit unor martori citaţi de mass-media daneze.

Poliţia le-a cerut persoanelor aflate în clădire să aştepte ca efectivele sale să ajungă în interior şi tuturor altor persoane să se îndepărteze de locul atacului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *