Skip to content
Politică

Mai mulți membri Pro România susțin că negociază trecerea la USR: Ponta pare că și-a pierdut complet mințile

Membrii organizatiei Pro Romania din orasul Targu Neamt intentioneaza sa treaca la USR, a anuntat coordonatorul organizatiei, Vlad-Pantelimon Peiu.

El a scris, pe pagina de Facebook, ca membrii Pro Romania Targu Neamt sunt dezamagiti de deciziile luate in ultima perioada de liderul partidului, Victor Ponta.

" "

Cand am demarat proiectul Pro Romania la Targu Neamt, mi-am pus foarte multa speranta in sansa noastra, a tinerilor, de a face o politica altfel. O politica mai curata, in care cetateanul si necesitatile lui sa fie in prim plan si nu interesele meschine ale unora sau altora. (…) Colaborarea noastra in limitele trasate de la Bucuresti de catre Victor Ponta, care pare ca si-a pierdut complet mintile si orice urma de bun simt, nu mai poate continua„, a anuntat Vlad-Pantelimon Peiu.

Acesta a adaugat ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu colegii din Pro Romania Targu Neamt, a inceput discutiile cu USR.

In urma consultarilor pe care le-am avut cu colegii mei, echipa Pro Romania Targu Neamt a decis sa aleaga un alt drum, aceasta insemnand fie un alt partid, fie o constructie noua, de la zero. Nu va ascund faptul ca am avut o intalnire cu reprezentanti ai USR. Am purtat unele discutii in urma carora am vrut sa vedem daca putem construi impreuna ceva la Targu Neamt, pe un set de valori comune si cu o orientare asa cum ne dorim – pe cetatean, oras si proiecte benefice. Daca nu se va concretiza un astfel de proiect, vom incerca sa ne dedicam cauzei noastre in mod independent, cel mai probabil„, a mai scris Peiu pe Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *