MAI: Peste 500 de permise de conducere – reţinute în ultimele 24 de ore

Sursa foto: unsplash
Sursa foto: Unsplash

Peste 500 de permise de conducere au fost suspendate, în ultimele 24 de ore, în urma unor abateri, a informat, vineri, Ministerul Afacerilor Interne.

Potrivit unui comunicat al MAI transmis AGERPRES, în ultime 24 de ore au fost scoşi din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalţi participanţi, 515 conducători auto, acestora fiindu-le suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de timp, conform legii.

„De asemenea, au fost oprite din a circula pe drumurile publice 307 autovehicule care nu prezentau siguranţă în trafic. Astfel, certificatele de înmatriculare ale celor 307 autovehicule au fost retrase până la remedierea problemelor constatate”, se precizează în comunicat.

Conform comunicatului, tot în ultimele 24 de ore, efectivele MAI au gestionat 4.238 de evenimente şi 20 de persoane au fost salvate în urma intervenţiilor.

Totodată, peste 28.000 de verificări au fost efectuate cu aplicaţia eDAC pentru a preveni şi combate posibile fapte ilegale, arată Ministerul Afacerilor Interne.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: