Skip to content
Siguranța cetățeanului

MAI: Poliţia Română va fi dotată cu mai multe autovehicule Dacia Duster, Logan şi Dokker

facebook/politiarutiera.ro facebook/politiarutiera.ro

Poliţia Română va fi dotată cu mai multe autovehicule Dacia Duster, Logan şi Dokker, după ce vor fi semnate, vineri, acordurile de achiziţie şi furnizare, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne, transmis miercuri de agerpres.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, s-a întâlnit cu o delegaţie condusă de Christophe Dridi, directorul Groupe Renault Romania, pentru a analiza calendarul de livrare şi a prezenta noile modele de autospeciale care vor intra în dotarea Poliţiei Române.

„Pentru Poliţia Română este esenţial să creştem gradul de dotare cu mijloace de mobilitate, până la cel mai îndepărtat post de poliţie din ţară, întrucât ştim foarte bine că reducerea timpilor de intervenţie operativă salvează vieţi. Dorinţa noastră este de a proteja angajaţii Ministerului Afacerilor Interne în timpul misiunilor şi de avea în dotare autovehicule noi şi performante produse în România, pentru toate intervenţiile noastre” a declarat Vela, potrivit comunicatului.

Toate autovehiculele care vor fi achiziţionate sunt dotate cu sisteme acustice şi vizuale, dar şi alte dispozitive specifice muncii de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *