Skip to content
Politică

„Mai sunt și ciori colorate!” Mara Mareș l-a luat în echipă pe un fost PSD-ist rasist (VIDEO)

fagarasultau.ro
" "

Proaspăt alesă șefă peste Tineretul Național Liberal (TNL), Mara Mareș l-a luat în echipă pe un fost PSD-ist care a avut la un moment dat o ieșire rasistă, după cum puteți vedea în cele ce urmează.

CITIȚI ȘI: Mara Mareș, PRIMA declarație de după alegeri. Mesaj pentru Varga și Surugiu

" "
" "

Unul dintre membrii Biroului Politic al TNL este Radu Secuiu, după cum Mareș însăși a anunțat (detalii în linkul de mai sus). În 2016, acest Secuiu făcea parte din echipa de campanie a deputatului PSD Liviu Harbuz, care candida pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț. Între timp, Harbuz a pierdut în fața PNL-istului Dragoș Chitic, iar Radu Secuiu a trecut la liberali și – mai mult – a fost ales președintele TNL Neamț.

Până una-alta, iată-l pe tânărul politician în toată splendoarea lui, într-o filmare în direct („live”-„laiv”, nu „life”-„laif”, după cum pronunță el) salvată de Știri-Neamț.ro, unde Secuiu se pretinde independent (ferindu-se ca de foc să spună că este membru PSD) și răbufnește la adresa unui rom care îl apostrofase, susținând că „mai sunt și niște ciori de-astea, colorate, care ne mai deranjează, așa”.

Vă mai plictisim doar cu declarația tinerei speranțe nemțene de după alegerea Marei Mareș, apoi vă lăsăm să vă desfătați cu prestația lui Radu Secuiu din clipul de campanie PSD-istă, unde tânărul își aranjează freza cu aceeași mână cu care se scobește în ureche:

„Mă bucur că fac parte din echipa care va da TONUL schimbării în politică. Sunt onorat să fac parte din echipa noului președinte al TNL – Mara Mareș. Rezultatul strâns al alegerilor arată că TNL este o organizație vie, cu oameni de valoare gata de acțiune. Faptul că fac parte din echipa de conducere a Tineretului Liberal Național este un lucru bun pentru județul Neamț, pentru tinerii liberali de aici. De astăzi începe treaba, iar principalul opozant, așa cum a declarat și deputatul Mara Mareș, este PSD-ul care ne distruge viitorul. Cu această ocazie lansez un apel către toți tinerii care își doresc o schimbare să vină la TNL Neamț. Ușa noastră este deschisă”, a afirmat Secuiu, potrivit Vestea.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *