Skip to content
Societate

Majoritatea românilor cred în generația de mâine: 55% consideră că România va arăta mai bine condusă de copiii de azi. Ștefureac: „O rază de lumină!”

Facebook/Remus Ștefureac

Majoritatea românilor (55%) cred în generația de mâine, cred în capacitatea copiilor de astăzi de a face ca România de mâine să arate mai bine, potrivit unui sondaj INSCOP Research, realizat în cadrul unui proiect inițiat de Strategic Thinking Group, în parteneriat cu Euronews România și postat de Remus Ștefureac, directorul Inscop Research, pe pagina sa de Facebook.

„Într-o perioadă marcată de pesimism cronic, o rază de lumină e bună întotdeauna: majoritatea românilor (55%) cred în generația de mâine, cred în capacitatea copiilor de astăzi de a face ca România de mâine să arate mai bine. Încrederea în viitor începe cu încrederea în cei care vor gestiona acest viitor. Sondajul de opinie la nivel național a fost realizat INSCOP Research in cadrul unui proiect derulat de Strategic Thinking Group în parteneriat cu Euronews Romania”, scrie Remus Ștefureac pe pagina sa de Facebook.

Date despre sondaj:

Datele au fost culese în perioada 15 – 25 nov 2022 .Metoda de cercetare: interviu prin intermediul chestionaruluiDatele au fost culese prin metoda CATI (interviuri telefonice), volumul eșantionului simplu aleatoriu, fiind de 1070 de persoane, reprezentativ pe categoriile socio-demografice semnificative (sex, vârstă, ocupație) pentru populația neinstituționalizată a României, cu vârsta de 18 ani și peste.Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 3%, la un grad de încredere de 95%.

May be an image of text that says 'Romania de maine condusa de copiii de azi 54.7% Credeți că România de mâine condusă de copiii de azi va arăta mai bine mai rău sau la fel? (% total eÈantion) 25.2% 15.7% Mai bine Mai rău 4.4% la fel NS/NR www.inscop.ro'

1 comentariu la “Majoritatea românilor cred în generația de mâine: 55% consideră că România va arăta mai bine condusă de copiii de azi. Ștefureac: „O rază de lumină!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *