Skip to content
Politică

Mălin Bot, în mijlocului unui nou scandal: cum a pângărit drapelul național (VIDEO)

Jurnalistul Mălin Bot s-a aflat din nou în mijlocul unui grup de protestatari, de data aceasta la consulatul României din Barcelona, provocând un întreg scandal.

Conform unor postari de pe retelele de socializare, Bot si alți câțiva protestatari din gruparea #Rezist au mers la consulatul României din Barcelona pentru a-i cere consulului Mihai Pleșa sa semneze inițiativa USR, ”Fără penali în funcții publice”.  Se pare că, deși Pleșa a acceptat dialogul cu aceștia, nu a fost de acord cu susținerea inițiativei, spunând ca deține o calitate care nu îi permite să facă lucrul acesta. Mai mult decât atât, consulul i-a atenționat că participarea la un miting neautorizat este ilegală și ar putea interveni poliția, în cazul în care cineva se sesizează, scrie gazetaromaneasca.com .

Însă motivul care a scandalizat sau  atras simpatia internauților deopotrivă, a constat în faptul că grupul lui Mălin Bot a afișat pe durata acestui episod pancarte cu tricolorul românesc, pe care scria ”MU*E PSD”. Deci încă o ilegalitate comisă pe teritoriul spaniol de aceștia, ignorând faptul că o ofensă adusă însemnelor naționale se pedepsește cu închisoare de la 1 la 3 ani .

Mai jos regasiți discuția dintre Mihai Pleșa si protestatari:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *