Mama fetei de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit în lada unei canapele în Bucureşti, audiată la poliție

Poliţie / Facebook
Sursa foto: Poliţia Română

Mama fetei de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit în lada unei canapele, într-un apartament din Sectorul 4, a ajuns în ţară şi este audiată la Serviciul Omoruri din Capitală. Femeia susţine că vinovat este concubinul său După ce cadavrul a fost identificat, femeia a fost reperată în Spania, unde a fost deja audiată, negând orice implicare în moartea fiicei sale.

”Luni seara am auzit că au găsit-o moartă la mine în pat. De aia am venit acasă, că sunt nevinovată”, a declarat femeia la sosirea în ţară.

Ea a susţinut că este nevinovată şi că nu are nicio legătură cu moartea copilei, scrie news.ro.

Întrebată dacă crede că persoana care i-a făcut ceva răi fetiţei este concubinul său, femeia a răspuns afirmativ.

Ea a relatat că ultima oară când a fost la muncă, bărbatul  a rămas singur cu fetiţa spunând că o duce acasă, însă bagajele copilului au rămas în locuinţă.

Cercetările în acest caz sunt desfăşurate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Cadavrul fetei a fost găsit, sâmbătă, într-o locuinţă din Sectorul 4.

”La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Naţional de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuinţe din mun. Bucureşti, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, a anunţat marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Fata de 12 ani şi mama sa fuseseră date dispărute în urmă cu mai mult timp, iar cu câteva zile înainte de descoperirea cadavrului informaţia referitoare la dispariţia lor fusese distribiuită şi pe reţelele sociale. Fostul soţ al femeii, care este tatăl fetei, a anunţat că nu mai poate lua legătura cu ele.

”Urgent! Dispărute în zona Sector 4! Dacă le vedeţi va rog contactaţi-mă”, este mesajul postat pe reţelele de socializare, alături de fotografiile celor două.

Bărbatul cu care locuia femeia, considerat principalul suspect, este de negăsit.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: