Skip to content
Societate

Mama fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, a murit

ziuaconstanta.ro

Mama fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, Gabriela Mazăre, a murit, vineri, la trei zile după ce fiul său Alexandru Mazăre a primit o condamnare definitivă de trei ani de închisoare.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj după decesul Gabrielei Mazăre. Postarea este însoţită de o fotografie în care Constantinescu este împreună cu Radu Mazăre. “Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. Sunt cu tine, umăr lângă umăr, urcăm muntele, până ce rămâne numai muntele. Drum uşor spre lumea fără dor, doamna Gabi!”, a transmis fostul preşedinte al CJ Constanţa.

Gabriela Mazăre a avut trei copii: pe Radu, fostul primar al Constanţei, pe Alexandru, fost parlamentar de Constanţa şi pe Mihai, care nu a deţinut funcţii publice. Mama fostului edil Mazăre era cunoscută cu probleme cardiace.

Radu Mazăre ispăşeşte în prezent o pedeapsă de nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor din Mamaia. De asemenea, el este judecat în mai multe dosare instrumente de către procurorii DNA. Potrivit News.ro, Alexandru Mazăre a fost încarcerat în urmă cu trei zile după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul campusului social “Henri Coandă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *