Skip to content
Politică

Mama și soția lui Victor Ponta, despre dezbateri: Mă așteptam să mă amuz

Cele două confruntări între Victor Ponta și Klaus Iohannis au fost îndelung comentate și dezbătute de oameni politici, analiști sau jurnaliști. Joi seara, mama premierului Victor Ponta a fost întrebată cum a văzut dezbaterea dintre cei doi candidați la scaunul de la Cotroceni.

”Mă așteptam să mă amuz puțin, dar nu mi-a fost frică (n.r. – de dezbatere). Ceea ce m-a amuzat a fost întrebarea finală a domnului Iohannis (n.r. – de la RealitateaTV) care trebuia să fie zdrobitoare. Bănuiesc că o pregătise pentru că a insistat: ”eu pun ultima întrebare”. Atunci am avut puține emoții. Toate rudele, cunoștințele m-au sunat și toată lumea a avut aceeași părere: ridicolul pregătirii acestei întrebări finale cu rezultatul care era firesc”, a spus mama, Cornelia Naum, premierului la Antena 3.

Soția premierului, europarlamentarul Daciana Sârbu, a fost prezentă la cele două dezbateri și a afirmat că pe ambele le-a trăit cu emoții.

”Am trait (n.r. – cele doua dzbateri) cu multe emotii. Cred ca s-au si vazut in poze. Nu am reusit sa le ascund. Vreau sa spun ca am fost foarte mandra de Victor. Asteptam si astazi o a treia confruntare, dar..”, a spus Daciana Sârbu la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *