Skip to content
Politică

Mână criminală sau accident? Noi ipoteze în cazul incendiului din Bamboo

Incendiul care a avut loc, duminică, în cel mai exclusivist club de noapte din Capitală a pus pe jar lumea afacerilor din nightlife-ul bucureştean.

Mână criminală sau accident?

Informații obținute, în exclusivitate, de Evenimentul zilei, arată că acoperișul clubului ar fi fost stropit cu substanțe inflamabile

Astfel, conform surselor EVZ din cadrul anchetei, angajaţii au precizat că uşa de la încăpere era, de obicei, închisă. Numai că în dimineaţa zilei de sâmbătă, în jurul orei 3.00, când s-au aprins flăcările ce au provocat incendiul, lucrătorii clubului au sesizat, cu puţin timp înainte de tragicul eveniment, că aceasta era deschisă.

Chiar dacă în faţa reprezentanţilor massmediei s-a abţinut să ofere nume clare ale unor suspecţi pe care îi vizează din moment ce a susţinut că este o „mână criminală”, Joshua Castellano nu s-a ferit să aibă reţineri şi în faţa anchetatorilor. Surse din rândul organelor autorizate să finalizeze misterul incendiului de la Bamboo au dezvăluit că omul de afaceri italian a avut un singur nume de pronunţat în momentul audierilor. Din cauza lipsei probelor şi pentru că este doar un punct de vedere al victimei, EVZ refuză să facă public numele vehiculat.

Citiți aici întreaga anchetă EVZ.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *