Skip to content
" "
Politică

Mâna dreaptă a Elenei Udrea dă atacul la Iohannis: ”Nu pot tolera”

" "

În cursul zilei de miercuri, informația că Elena Udrea urmează să fie dusă la ginecolog a stârnit furia fostei șefe PMP, care a reacționat pe Facebook precizând că nu poate fi suspusă unui astfel de control fără voința sa.

Citește și: Udrea, nou mesaj din spatele gratiilor. Fosta șefă a PMP dezvăluie situația la care va fi supusă împotriva voinței sale

Joi dimineața s-a aflat că fostul ministru a semnat o declarație, pe propria răspundere, prin care refuză controlul ginecologic prevăzut de regulemnatul din arest.

O reacție vizavi de acest subiect a avut și Ruxandra Dragomir, mâna dreaptă a Elenei Udrea.

Într-o postare pe pagina de Facebook, Ruxandra Dragomir, a reiterat ideea potrivit căreia nu sunt dovezi împotriva Elenei Udrea și atunci se încearcă umilirea ei, punctând că „orice om cu discernământ poate observa că nu există dovezi împotriva Elenei, doar denunţurile unor oameni lipsiţi de caracter, şi se încearcă prin astfel de mijloace represive timorarea ei”.

Totodată, Ruxandra Dragomir lansează și un atac voalat la adresa lui Klaus Iohannis precizând că nu poate tolera sau trece cu vederea votul din Parlament in cazul Borbely tot in ,,Romania lucrului bine facut”.

”Elena, nu esti singura!

Dacă nu sunt dovezi împotriva Elenei, se încearcă umilirea ei.
M-a bucurat să văd că Poliţia Capitalei a renunţat la ideea absolut barbară de a o obliga pe Elena Udrea să meargă forţat la ginecolog. Probabil, şi-au dat şi ei seama de penibilul situaţiei.
Cred însă că norocul Elenei Udrea s-a numit faptul că a putut să comunice. Cu siguranţă, în cazul altor femei, această regulă deloc placuta s-a aplicat împotriva voinţei lor.
Asta întăreşte impresia că acest sistem funcţionează cu scopul de a „mutila sufleteşte” şi de a-i forţa pe cei care se află în arest să accepte să recunoască absolut orice cu gândul că poate scapă de-acolo. Seamănă puţin cu inchiziţia şi arată că există motive destul de întemeiate pentru care România pierde procese pe bandă rulantă la CEDO.
Orice om cu discernământ poate observa că nu există dovezi împotriva Elenei, doar denunţurile unor oameni lipsiţi de caracter, şi se încearcă prin astfel de mijloace represive timorarea ei. Nu vor reuşi. Elena este cea mai puternică femeie pe care o cunosc.(Comportamentul din Parlament a domnului Vosganian confirma aceasta declaratie a mea. Si nu pot tolera sau trece cu vederea proaspatul vot din Parlament in cazul Borbely tot in ,,Romania lucrului bine facut”…)
Elena poate da oricând clasă bărbaţilor politicii româneşti şi sunt sigură că va reuşi să treacă peste aceste umilinţe nedrepte la care este supusă şi îşi va dovedi nevinovăţia.”, potrivit postării de pe Facebook a Ruxandrei Dragomir.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *