Skip to content
Politică

Mâna dreaptă a Elenei Udrea îl amenință cu dezvăluiri compromițătoare pe un personaj cheie din dosarul Microsoft

Una dintre cele mai apropiate persoane de Elena Udrea lansează un mesaj de forță către cel care ar fi turnat-o la DNA pe fosta șefă a PMP.

Citește și: Replica simbolică a Elenei Udrea, purtând cătușele/ Acuzațiile OFICIALE ale DNA

Ruxandra Dragomir transmite pe pagina ei de Facebook că are de gând să înceapă să vorbească despre Dinu Pescariu, cel despre care spune că e un ”caracter mărunt” și va rămâne în istorie ca trădător și turnător.

Reamintim că „la data de 5.11.2014, Pescariu Dinu – Mihail a formulat denunţ cu privire la săvârşirea unor fapte de corupţie de către Udrea Elena Gabriela. Din denunţul formulat rezultă că, în anul 2013 pe fondul cercetărilor efectuate de Direcţia Naţională Anticorupţie ca urmare a plângerii formulată de Fujitsu Siemens Computers în legătură cu derularea contractului de licenţiere Microsoft şi a măsurilor asigurătorii dispuse de autorităţile austrice pe conturile sale din Elevaţia, Udrea Elena Gabriela a pretins suma de 500.000 de euro pentru a-i rezolva problemele din justiţie. Există indicii în sensul că remiterea sumelor de bani a avut loc în mai multe tranşe în perioada iulie 2013 – februarie 2014″, notează procurorii în referat.

Citește și: Udrea îl critică pe cel care a ”turnat-o” la DNA și mai lansează un atac la adresa lui Coldea

”Elena, nu esti singura! Justitie pana la capat!

Ieri, Romania a ramas in stand by toata ziua. Dupa mai bine de 10 ore, Elena a iesit de la audieri asa cum mi-am imaginat. Zambitoare si demna,rostind fraza ce va ramane in istorie: ,, Poti pune catuse Elenei Udrea, nu si adevarului”! Atunci cand i-am vazut mainile, am simtit cum inima imi bate mai repede si sufletul mi se urca fix in gat. Am sperat pana in ultima secunda sa nu vad asta, dar…Sunt convinsa insa, ca nu multi oameni s-au bucurat sa o vada asa. Cei care au simtit fericirea si au savurat momentul, sunt probabil cei care formeaza acea extrema marunta,otravita de ura si invidia pe care nu au ezitat sa le arunce imediat in spatiul public.

Tocmai de aceea, refuz sa postez o poza cu Elena in catuse.

Nu am vorbit despre Pescariu pana acum, insa o voi face. A fost colegul meu, odata, poate chiar si prieten. Am practicat amandoi acelasi sport al fair play ului, tenis. Insa el nu a invatat nimic din tot ceea ce iti poate oferi acest sport minunat,pentru ca a ramas un om mic, un las,cu un caracter marunt. Si tu vei ramane in istorie, Dinutu, ca tradator si turnator. Asa ca pot spune fara nicio retinere: Sa-ti fie rusine, Dinu Pescariu!!! Si tie si tuturor celor care au beneficiat de prietenia si increderea Elenei. Si inca ceva! Sa uiti ca ai fost odata si prietenul meu!”, transmite Ruxandra Dragomir pe pagina ei de Facebook.

1 comentariu la “Mâna dreaptă a Elenei Udrea îl amenință cu dezvăluiri compromițătoare pe un personaj cheie din dosarul Microsoft

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *