Skip to content
Politică

Mâna dreaptă a Elenei Udrea lămurește subiectul venirii lui Băsescu în PMP

În PMP, partid condus până de curând de Elena Udrea, lucrurile nu sunt foarte clare în privința faptului dacă va veni sau nu fostul Președinte Traian Băsescu în PMP.  Contextul în care se regăsește acum partidul de suflet al lui Băsescu nu este deloc unul favorabil, pentru că, după cum se știe, procurorii cer încuviințarea arestării preventive pentru Elena Udrea.

Potrivit Ruxandrei Dragomir, fosta șefă a organizației de femei din PMP, partidul dorește să ducă mai departe şi să continue proiectele începute şi lăsate moştenire de preşedintele Traian Băsescu, precizând, totodată că, cu siguranţă va duce mai departe şi proiectul Elenei Udrea.

Ruxandra Dragomir a mai dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate la Realitatea Tv un lucru important pentru scena politică și anume că Traian Băsescu va veni cu siguranță în PMP precizând că ea garantează acest lucru. 

Moderator: Ce va face PMP-ul în această perioadă şi ce îşi doreşte?

Moderator: Congres, este adevărat. Şi ce îşi doreşte?

Ruxandra Dragomir: Da, va avea loc un congres pe data de 8. Sigur îşi doreşte să ducă mai departe şi să continue proiectele începute şi lăsate moştenire de preşedintele Traian Băsescu. Cu siguranţă va duce mai departe şi proiectul Elenei Udrea care s-a autosuspendat Cu multă decenţă nu doar din funcţia de preşedinte al partidului dar şi ca şi membru de partid şi va supravieţui şi eu cred că va supravieţui bine. Pentru toţi cei care ne urmăresc acum şi sunt interesaţi dacă Traian Băsescu va veni în acest partid, eu le pot garanta că va veni.

Moderator: Va veni Traian Băsescu în PMP?

Ruxandra Dragomir: Va veni Traian Băsescu. Vor veni câţiva oameni noi. Se va reforma Consiliul nostru Director şi aşa cum am discutat cu colegii mei va fi o surpriză plăcută pentru toţi cei care încă au încredere în acest proiect care va continua.

Moderator : Ne poţi spune dacă ştii când va fi făcut acest pas, intrarea lui Traian Băsescu în PMP?

Ruxandra Dragomir: Nu, dar vă pot spune când va avea loc congresul. Este deja public. În data de 8. Iar preşedintele va veni. Nu vă pot da din păcate nume noi.

Moderator: Va veni la congres. 

Ruxandra Dragomir: Nu ştiu dacă va veni la congres, nu, dar va veni în partid. Nume noi nu vă pot da pentru că am convenit de comun acord cu colegii mei să nu le anunţăm încă dar după congres vom veni cu această nouă clasă politică cel puţin în partidul nostru.

Sursa foto:antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *