Skip to content
Sport

Managementul vânzărilor are un nou aliat: Pluriva Sales Tools – Noi sisteme IT pentru creșterea afacerii

Pluriva organizează la București, în data de 9 martie 2016, conferința ”Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru creșterea afacerii. Demonstrație LIVE într-un sistem ERP&CRM de nouă generație”. Evenimentul se adresează în primul rând managerilor de vânzări, dar și directorilor generali, comerciali sau de IT. Conferința se va desfășura la Hotelul Ramada Plaza din București, Sala Asia, în data de 9 martie, începând cu ora 08:45.
Evenimentul va fi susținut de către Marius Pascu și Ramona Bobocea – doi dintre cei mai experimentați consultanți ERP în implementarea de soluții integrate de gestiune a afacerii și de rapoarte manageriale. În cadrul conferinței, Marius și Ramona vor efectua o Demonstrație live, în sistemul ERP, a modului în care companiile își organizează fluxul de vânzări.

Participarea la eveniment este gratuită, iar accesul se face pe bază de invitație. Toți participanții la ”Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru creșterea afacerii” vor primi, la sfârșitul demonstrației, câte un cont demo personalizat al soluției Pluriva ERP – valabil timp de 45 de zile.

Marius Pascu, Sales Manager și acționar Pluriva, este speaker apreciat la conferințe de business pe teme de tehnologie și coordonator al cursului universitar de sisteme ERP susținut de Pluriva pentru studenții facultăților economice din cadrul universităților ”Titu Maiorescu” și ”Valahia”. Marius Pascu este un cunoscut antreprenor IT, cu o contribuție cheie în conceperea și dezvoltarea soluției integrate de gestiune a afacerii Pluriva ERP.

Ramona Bobocea este unul dintre cei mai experimentați consultanți de implementare ERP – din anul 2005 coordonează și este responsabilă de proiecte de implementare software de gestiune a afacerii la companii de distribuție, retail, servicii și producție. Ramonei i se potrivește perfect rolul de speaker la conferințe de afaceri. Ea a fost profesoară de informatica și, de trei ani, le împărtășește studenților din experiența ei în coordonarea afacerii folosind sistemele ERP – este profesor al cursului de „productivitate, organizare și control”.

”Modulele de <<vânzări>> sunt o componentă esențială a sistemelor informatice de tip ERP & CRM. Prin implementarea lor, managerii responsabili de vânzări câștigă viteză de lucru, agilitate în piață și creșterea satisfacției clienților. Organizăm conferința <<Pluriva Sales Tools: Noi sisteme IT pentru creșterea afacerii>> sub forma unei demonstrații live, aplicate, a modului concret în care tehnologia lucrează în favoarea firmelor și le ajută să-și îndeplinească obiectivele de business”, susține Marius Pascu, Sales Manager și acționar Pluriva.

Demonstrația live va fi susținută în sistemul Pluriva ERP, aplicație software integrată de gestiune a afacerii utilizată de peste 500 de companii de distribuție, retail, producție și servicii profesionale.

Mai multe detalii puteti găsi pe paginile „Pluriva Sales Tools”, www.pluriva.com, www.plurivaerp.com, la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon : +40 729 290 768

2 comentarii la “Managementul vânzărilor are un nou aliat: Pluriva Sales Tools – Noi sisteme IT pentru creșterea afacerii

  1. Un software ERP este de obicei structurat în fragmente funcționale numite module. Ele au funcții specifice cum ar fi achiziții, gestiune stocuri, contabilitate, vânzări, mijloace fixe etc. Astfel, clienții obțin o soluție croită strict pe nevoile lor.

  2. In piata din Romania regasim diversi furnizori de sisteme erp insa singurele elemente de diferentiere sunt cu siguranta functionalitatile diverse aplicabile oricarei industrii dar si facilitatea de utilizare a acestora dar mai ales calitatea si complexitatea modulelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *