Skip to content
Politică

Managerul Aeroportului Iaşi a participat la o şedinţă a PSD, deşi era infectat cu Covid

facebook

Managerul Aeroportului Internaţional din Iaşi, Cătălin Bulgariu depistat pozitiv cu infecţia cu COVID 19. La aceasta oră se află în evaluare la Spitalul de Boli Infecţioase. Surse din PSD Iaşi spun că aseară ar fi participat la o şedinţă internă de partid deşi aştepta rezultatul testului, scrie ziaruldeiasi.ro.

La întâlnirea de partid ar fi fost printre alţii Tudor Ciuhodaru, Doru Pănescu, Vasile Toma şi Silviu Macovei. Bulgariu este al treilea caz confirmat la Aeroport, de joi încoace. Toate cazurile sunt în partea administrativă a regiei-departamentul Juridic. Mai sunt aşteptate rezultatele altor teste făcute de angajaţi suspecţi de infectare cu coronavirusul. “În momentul de faţă la Aeroportul Iaşi au fost depistate trei persoane care sunt purtătoare a virusului SARS COV-2, aşteptăm ca reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică să desfăşoare ancheta epidemiologică în cadrul Regiei de Transport.

În această perioadă au fost distribuite măşti şi mănuşi şi li s-a luat temperatura tuturor angajaţilor în momentul în care aceştia s-au prezentat la serviciu. După efectuarea anchetei epidemiologice vom putea spune ce măsuri se vor lua în vederea stopării răspândirii de coronavirus în interiorul Aeroportului Iaşi şi în rândul personalului TESA”, a comentat Anca Burniche, purtător de cuvânt la Aeroport, despre cazurile de Covid din rândul angajaților. La şedinţa PSD de aseară, de la Ciric, au participat peste 40 de persoane, potrivit surselor „Ziarului de Iaşi”.

Cătălin Bulgariu a aflat în timpul şedinţei că este infectat cu boala infecţioasă Covid-19, moment după care a părăsit sala. Potrivit informaţiilor „Ziarului de Iaşi”, la reuniune au participat lideri din conducerea organizaţiei municipale care contestă funcţia de preşedinte al PSD Iaşi a lui Maricel Popa în contextul rezultatelor alegerilor locale. De altfel, Bulgariu a fost unul dintre cei mai vehemenţi opozanţi ai lui Popa, unii participanţi la întâlnire spunând că acesta a fost şi motivul pentru care şeful Aeroportului a venit la şedinţă. Unul dintre liderii PSD participanţi la întâlnire ne-a declarat că Bulgariu a purtat mască în timpul reuniunii.

Totuși, Bulgariu a participat la o întâlnire politică și duminică seară, la sediul PSD, când nu a purtat mască, conform surselor ZDI. Este vorba despre momentul în care social-democrații au urmărit la TV rezultatele alegerilor la nivel național. Mai mult, lideri ai PSD spun că Bulgariu a avut schimburi acide de replici, atât cu Popa, cât și cu alți social-democrați. La acel moment, în sediul PSD se aflau numeroși membri PSD, dar și reprezentanți ai presei locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *