Skip to content
Politică

Managerul de campanie al lui Donald Trump, la București. Când și unde are loc evenimentul

adevarul.ro

Brad Parscale, managerul de campanie al lui Donald Trump, va participa joi, în București, la evenimentul ”Make Political Marketing Great Again”, care va fi găzduit de Academia Română.

Cu această ocazie, participanții la eveniment îi vor putea adresa întrebări managerului de campanie al președintelui american.

" "
" "

Redăm mai jos integral comunicatul de presă:

Comunicat de presă

cu privire la vizita domnului Brad Parscale la București
din data de 21 martie 2019

În data de 21 martie 2019, domnul Brad Parscale, managerul de campanie al Președintelui Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump, va fi prezent la București.

Prilejul acestei vizite este reprezentat de participarea domnului Parscale la evenimentul ”Make Political Marketing Great Again” care va avea loc la data menționată mai sus, în cadrul Academiei Române.

Organizatorii evenimentului se vor asigura că reprezentanții mediului de presă din România vor avea oportunitatea de a adresa întrebări domnului Parscale cu această ocazie.

Am considerat necesară transmiterea prezentului comunicat de presă, întrucât anumite informații referitoare la data de desfășurare a evenimentului au fost preluate eronat în spațiul public.

Accesul la eveniment se face strict pe bază de invitație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *