Skip to content
Botoșani Știri locale

Managerul Spitalului Judeţean Botoşani, suspendat din funcție pentru „grave deficiențe de management”

Bucuresti FM

Managerul Spitalului Judeţean Botoşani, Livia Mihalache, a fost suspendat, vineri, prin ordin de ministru, din cauza „gravelor deficienţe de management”. Suspendarea are loc pe perioada stării de urgenţă.

Mandatul managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Botoşani a fost suspendat prin ordin de ministru, vineri.

Având in vedere constatarea gravelor deficienţe de management de la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenta Mavromati Botoşani, începând de astăzi (vineri – n.r.), pe perioada stării de urgenţă, prin Ordin al ministrului Sănătăţii, se suspendă din funcţia de manager al SJUMBT dna dr Livia Mihalache”, a anunţat Centrul Judeţean de Comunicare Botoşani.

În locul Liviei Mihalache a fost numit manager doctorul Radu Malancea, potrivit Hotnews.

1 comentariu la “Managerul Spitalului Judeţean Botoşani, suspendat din funcție pentru „grave deficiențe de management”

  1. +Managerul Spitalului Judeţean Botoşani, Livia Mihalache, a fost suspendat, vineri, prin ordin de ministru complet deplasat de la realitate.din cauza „gravelor deficienţe de management”. Mai dobitocule de ministru , tu ai vazut cate lucruri a realizat medicul Livia Mihalache intr-un an si jumatate de management ? Du-te si aduna ceea ce au realizat ultimii 7 manageri la un loc si sa vezi daca toti 7 o depasesc pe Livia Mihalache . Ce tot povestesti de COVID aici prin asa numitele de tine ministru mediocru ce esti „grave deficiente de management” ? Ministrule, eu lucrez in spitalul judetean de 20 ani .In fiecare zi circul prin aproape toate sectiile spitalului. In cele 8 saptamani de ordonanta militara nu am purtat in nici o zi masca , manusi, viziera si alte elemente de protectie . Am intrat in contact cu zeci de persoane . In fiecare zi dupa serviciu, am intrat in supermarket-uri. Ministrule, unde este covidul tau ? O fantasmagoree in mintea ta bolnava. L-ai mai pus si pe mafiotul de Malancea manager, sa va duceti planul de falimentare a sistemului sanitar la bun sfarsit. Livia Mihalache va incurca tare de tot !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *