Skip to content
Politică

Mănăstire dezvăluie legăturile dubioase ale liberalului care visează să îi ia locul lui Chiliman la Sectorul 1: „România lucrului bine furat”

Jurnalistul B1 TV, Silviu Mănăstire, prezintă legăturile dubioase ale liberalului care visează să ocupe scaunul Primăriei Sectorului 1 din Capitală, în contextul în care Andrei Chiliman este anchetat de procurorii DNA pentru corupție.

Astfel, realizatorul emisiunii ”Dosar de politician” punctează faptul că se pregătește impunerea ca și candidat în cursa pentru Primăria Sectorului 1 a europarlamentarului liberal Cristian Bușoi, „fidel 100% grupării Chiliman”.

În același timp, Silviu Mănăstire a lansat o întrebare cheie: „Oare acest Buşoi reprezintă noua generație a PNL care va fi promovată în funcțiile de primar în 2016?”, lansând, totodată, un scenariu negru pentru România.

„Anchetarea lui Chiliman a bulversat partidul președintelui Iohannis și odată cu anchetarea acestuia pentru corupție se deschide cursa pentru alegerea unui nou primar al sectorului 1 din Capitală.

Gruparea constituită în jurul lui Chiliman are însă un plan de rezervă, și anume impunerea ca și candidat a unui personaj interesant pe nume Cristian Buşoi.

Acesta este actual europarlamentar PNL și fost șef al CNAS. Buşoi este unul dintre mulții parlamentari necunoscuți ai României, dar are avantajul că este fidel 100% grupării Chiliman. Buşoi pozează drept un politician cinstit, însă numele său este implicat în numeroase scandaluri cu afaceri pe bani publici făcute de apropiații săi.

Cercul de relații și interese al lui Buşoi se află la Timișoara. Aici, la Timișoara, un anume om de afaceri, Marius Militaru, finul lui Bușoi, a câștigat lucrările de tăiere, corecție și defrișare a arborilor din Timișoara. Contractul, în valoare de 1 milion de euro, a fost atribuit acestui fin al lui Bușoi de Primăria Timișoara, condusă de liberalul Nicolae Robu. Tot la Timișoara, în vremea în care Bușoi conducea CNAS, un alt prieten de-al său, Flavius Nicoară, liberal și el, făcea afaceri în domeniul medical, beneficiind de bani decontați suspect de casa județeană de sănătate.

În fine, ca lucrurile sa fie si mai clare cu privire la afacerile din jurul acestui Cristi Buşoi, un alt om de afaceri din Timișoara, pe nume Vlad Iman, face afaceri de milioane cu spitalul județean Timiș.

Aceste legături halucinante din jurul lui Cristi Buşoi, un băiat în vârstă de doar 36 de ani, te pun serios pe gânduri. Oare acest Buşoi reprezintă noua generație a PNL care va fi promovată în funcțiile de primar în 2016? Daca da, atunci asta nu miroase a România lucrului bine facut, ci a Romania lucrului bine furat”, a transmis jurnalistul Silviu Mănăstire pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *