Skip to content
Politică

Manda continuă audierile. Când îl așteaptă din nou pe Coldea la Comisia SRI

realitatea.net

Președintele Comisiei parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, continuă audierile. Vedeți mai jos când îl așteaptă el din nou pe Florian Coldea în fața organismului parlamentar.

Politicianul a declarat marţi că fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea va audiat din nou pe data de 5 aprilie, scrie Mediafax.

„Am prezentat comisiei despre cea de-a doua audiere a domnului Coldea. Ne propusesem să facem audierea săptămâna asta, în principiu marţi, numai că marţi, după cum aţi observat, nu am putut să avem spaţiu suficient, ne doream să începem tot la 11.00. În cursul zilei de ieri (luni – n.r.) am avut o discuţie cu domnul Coldea şi prima zi pe care o puteam avea în atenţie (pentru audiere – n.r.) era joi, săptămâna aceasta. Domnia sa a spus că s-a pregătit pentru marţi, că joi are ceva în program şi să fim de acord cu o altă zi săptămâna viitoare. Iniţial ne-am gândit să fie marţi, dar ne-am dat seama că luni e zi liberă şi marţi avem activitate parlamentară, miercuri la fel şi audierea va fi joi, 5 aprilie, la ora 11.00. Conform şi situaţiei anterioare, am trimis deja şi către SRI o solicitare în acest sens de a ne sprijini în ceea ce priveşte aduierea domnului Coldea. Domnia sa a fost de acord în urma discuţiei”, a afirmat Claudiu Manda.

Parlamentarul PSD a prezentat şi câteva dintre temele audierii lui Florian Coldea.

„Rămăsesem la relaţia domniei sale cu zona de Parchete, zona de partide politice nu ştiu cât am reuşit să aprofundăm, plus zona de mass-media, după care toate celelalte elemente punctuale pe care le-au transmis cei care au venit la comisie şi ne-au spus că ar avea legătură cu domnul Coldea. Toate referirile doamnei Udrea la domnul Coldea, toate referirile domnului Dragnea, toate cele referiri”, a precizat Manda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *