Skip to content
Politică

Manda, precizări de ultimă oră privind prezența lui Băsescu la Comisia SRI

youtube.com

Președintele Comisiei de control al activității SRI, Claudiu Manda a făcut noi precizări referitoare la prezența de marți a fostului președinte Traian Băsescu la comisia parlamentară.

Citiți și Prezență-surpriză la Comisia SRI

În acest context, Manda a confirmat, după ședința de astăzi, prezența în comisia parlamentară a fostului președinte Traian Băsescu și a precizat că acesta va veni la audieri, dar într-o perioadă ulterioară, întrucât „încă vor mai fi elemente care vor fi prezentate Comisiei”.

„Astăzi am avut o întâlnire în cadrul Comisiei. Nu am avut audieri. Am avut pe ordinea de zi parte din corespondența pe care o avem cu Serviciul Român de Informații (SRI). (…)Înainte de toate, am avut o vizită la Comisie din partea domnului Băsescu. Domnia sa a venit și a spus că dorește să vină la Comisia SRI. Că sunt aspecte pe care dorește să le lămurim în cadrul Comisiei. Însă ne-a rugat să fim de acord ca Domnia sa să mai aștepte o perioadă și să stabilim de comun acord o zi în care să vină. Urmând ca din experiența Domniei sale că încă vor mai fi lucruri care vor fi prezentate Comisiei. A făcut referiri inclusiv la Comisia de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009. Spunea Domnia sa că încă mai sunt elemente care mai vor apărea în Comisie și pe care dorește să le lămurească la venirea domniei sale.” a precizat Manda, potrivit EVZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *