Mandat de arestare pentru iubitul mamei fetiței care a fost găsită moartă în canapea

foto: stirileprotv.ro
foto: stirileprotv.ro

Tribunalul București a emis mandat de arestare în lipsă pentru partenerul mamei fetiței de 12 ani care a fost găsită moartă în lada canapelei, într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei.

Principalul suspect, Marcel Șerbuc, este căutat în mai multe state europene. Conform apropiaților, bărbatul s-ar fi întors în țară după ce a stat o perioadă în Spania, apoi ar ar fi mers în Olanda. Individul este de loc din comuna Șcheia, județul Suceava.

Vasile Andriciuc, primar Șcheia: „Individul asta de mic copil e cunoscut cu probleme de comportament, tulburări de comportament. Și-a bătut mama, era în evidente la asistență socială la noi. A fost mult plecat în străinătate, se știa de concubina din București, dar oamenii îl cunosc puțin ca adult pentru că era mai mult plecat.”

În funcție de probele de la dosar, individul ar putea fi pus sub acuzare pentru omor, scrie stirileprotv.ro.

Simona Iftimovici – mama adolescentei – a fost reţinută pentru 24 de ore în localitatea Lleida din Spania. Ea a fost audiată de anchetatorii români în calitate de martor, după ce ibericii au ridicat-o de la o fermă din Torrefarrera, aflată la aproximativ 30 de km de Barcelona.

Femeia ar fi declarat că nu a fost acasă atunci când ar fi fost omorâtă copilă şi că atunci când a revenit în apartamentul din cartierul Berceni în care locuia împreună cu iubitul ei, acesta ar fi spus că fata ar fi plecat la tatăl biologic. Câteva zile mai târziu cei doi au părăsit ţara, iar pe 15 aprilie erau deja în Spania.

După audiere, Simona Iftimovici a fost lăsată în libertate însă le-a spus rudelor că se va întoarce în România pentru audieri suplimentare.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Citește și: