Skip to content
Externe

Mandat de percheziție pe numele lui Alec Baldwin, în dosarul uciderii Halynei Hutchins

twitter

Instanța americană a emis un mandat de percheziție pe numele actorului Alex Baldwin, după ce directorul de imagine Halyna Hutchins a fost ucisă pe platourile de filmare pentru „Rust”. În acest caz, un judecător a semnat deja mandatul prin care actorului i se cerea să predea polițiștilor americani telefonul mobil pe care îl folosea la vremea respectivă.

Anchetatorii ar urma să caute imagini, filmări, mesaje, apeluri telefonice sau mesaje vocale trimise pe platformele de socializare cu privire la producția peliculei Rust, informează CNN.

Mandat de percheziție pe numele actorului Alec Baldwin

Judecătorii americani au decis ca anchetatorii să poată cerceta telefonul mobil pe care actorul în folosea la vremea respectivă. Se pare că oficialii urmează să caute detalii cu privire la procesul de producție a filmului Rust.

Mai exact, în telefonul mobil al actorului american vor fi căutate mesaje, înregistrări video sau vocale, imagini și filmări distribuite pe rețelele sociale, cu privire la procesul de producție ce se desfășura în New Mexico.

Alec Baldwin, suspect în cazul uciderii Halynei Hutchins

Actorul Alex Baldwin este cercetat după ce ar fi ucis directorul de imagine al filmului Rust, chiar pe platourile de filmare. Totodată, regizorul Joel Souza a fost rănit în timpul incidentului din data de 21 octombrie.

Starul ar fi fost cel care ar fi apăsat pe trăgaciul unui pistol aflat în recuzita filmului. În urma gestului său, se pare că a avut loc o adevărată tragedie. În prezent, judecătorii americani fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut accidentul și cine este principalul vinovat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *