Skip to content
Politică

Manea electorală cu efect pervers. Dedicația lui Guță pentru PSD a strâns ”dislike”-uri fără număr pe YouTube

Captură YouTube

Maneaua dedicată de cântărețul Nicolae Guță Partidului Social Democrat a avut un efect contrar față de cel așteptat de manelist și de PSD.

Melodia a fost primită prost chiar și de către fanii lui Guță, care l-au acuzat că ”s-a vândut ieftin”, iar pe YouTube a strâns de aproape 30 de ori mai multe ”dislike-uri” decât ”like-uri”.

Astfel, maneaua intitulată ”Forța PSD” a strâns aproape 500.000 de vizualizări, peste 42.000 de ”dislike-uri” și doar 1.500 de ”like-uri”. Mai mult, din cele 5.260 de comentarii, majoritatea sunt negative.

”Bossule, ai fost ca un unchi pentru mine. Cu muzica ta am crescut, faraoane. Erai idolul meu. Și acum îmi dai palma asta? Cum să te vinzi pentru PSD? Nici nu îți dai seama cât m-ai rănit, împărate! Eu atât îți zic: ai mai pierdut un fan!”, a comentat George Ion.

”De ce ne trădezi, Iuda? Ai avut o reputație deosebită din partea multor oameni, însă acum vei fi urât de toate generațiile posibile. Cum poți să te vinzi pentru un pumn de bani!”, a scris Rares Boros.

Lory Wiena Wiena spune că ”Pentru niște bani ți-ai pierdut mai mult de jumătate din fanii pe care i-ai câștigat de o viață. Rușine, Guță!”

De asemenea, Ionel-Bogdan Bidirca, susține că ”Putea să îmi dea un sac de bani Dragnea dar nu cântam așa ceva nici cu pistolul la cap. Păcat că ai acceptat să cânți așa ceva. Jos PSD! Jos Dragnea!”

Patriotul Guță și steagul Rusiei

În videoclipul în care Nicolae Guță laudă patriotismul social-democraților apare, la un moment dat, drapelul Rusiei și macheta unui avion Aeroflot, compania de transport aerian a Federației Ruse.

Videoclipul se încheie cu unul din afișele emblemă ale PSD în această campanie, care are sloganul, pe fond tricolor: „Patrioți în Europa – România merită mai mult!”

PSD neagă implicarea

Videoclipul a fost postat sâmbătă, 11 mai, pe canalul de YouTube „Manele TV” care precizează că este o „melodie facuta la comandă pentru Partidul Social Democrat”.

Secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu, susține, însă, că maneaua nu este compusă la comanda PSD.

„Melodia nu e la comanda PSD, nu e plătită de PSD, dar e fabuloasă, e foarte mişto, îmi place ritmul, o s-o postez pe pagina mea de Facebook, ca toţi simpatizanţii PSD să o poată asculta. Nu e nuntă sau botez să nu se asculte Guţă şi Salam. Există o grămada de melodii populare în Moldova şi în Ardeal cu dedicaţie pentru PSD“, a spus Codrin Ştefănescu pentru „Adevărul“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *