Skip to content
Politică

Maneaua lui Guţă dedicată PSD, ştearsă de pe YouTube

" "
Maneaua lui Nicolae Guţă dedicată PSD a fost ştearsă de pe YouTube pentru încălcarea drepturilor de autor, din cauza unei reclamații a organizatorilor Neversea. Imagini de la festival au apărut în clip, fără ca aceştia să îşi fi dat acordul.
Acest videoclip nu mai este disponibil din cauza unei reclamații privind drepturile de autor, emisă de Festivalul Neversea„, este mesajul care apare pe contul inițial de YouTube, notează hotnews.ro.
Videoclipul începe cu ”Guță Nicolae Magnificul”, care dedică această manea pentru ”cel mai tare partid din România –PSD”. Acesta este mesajul transmis de Guță, în background derulându-se imagini de la mitingurile PSD, în care apar Liviu Dragnea, dar și o femeie care numără banii.
Maneaua lui Guță a stârnit un val de reacții, iar în clip apar un steag ce pare a fi al Rusiei, un avion al operatorului aerian rus Aeroflot, dar și imagini de la Neversea.
Reprezentanții Neversea au declarat că au luat deja măsurile care se impun pentru a proteja exploatarea imaginii în moduri care nu au fost agreate, subliniind că sunt „departe de orice implicare în campanii electorale”.
Ei au afirmat că, din păcate, nu este prima dată când brandul Neversea sau imagini din cadrul festivalului sunt folosite fără acordul lor.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *