Manele la concertul Coldplay. Artistul care a cântat pe „Arena Națională”. Reacție neașteptată a publicului

coldplay
coldplay/wikipedia

Surpriză de proporții, miercuri seara, la concertul Coldplay de pe „Arena Națională”. Formația britanică de rock alternativ a adus pe scenă un cântăreț de manele Este vorba despre Babasha. Acesta a interpretat piesa „Păi Naa”, care, pe contul de YouTube al interpretului, a fost vizualizată deja de peste 6.714.000 de ori. Babasha a fost întâmpinat cu fluierături și huiduieli.

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a explicat pe scenă cum a decis ca Babasha să cânte pe „Arena Națională”.

„Vreau să spun ceva. Când am aterizat ieri, bine, acum două zile, am hoinărit pe străzi și l-am auzit pe acest tip cântând, atât de frumos, pe stradă. Apoi m-am întors și mă uitam pe top-urile de muzică din România și am fost impresionat, pentru că sunt atât de mulți artiști minunați. Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România, este incredibil”, a spus Chris Martin.

Foarte multe persoane au comentat pe reţelele de socializare cele întâmplate pe „Arena Națională”: „Fără cuvinte”, „Nici o urmă de regret că nu am luat bilet la Coldplay”. Altcineva a învinuit „departamentul de marketing al organizatorului că a lipsit de la orele în care s-a predat despre segmentarea pieţei, focus grup, cercetare de piaţă”. „El e noul Gheboasa?”, s-a întrebat un tânăr.

Coldplay concertează va concerta pe „Arena Națională” și joi, 13 iunie.

Citește mai mult AICI

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: